vakantiehuis Westkapelle, Zeeland

Vakantiehuis Westkapelle

U wilt op vakantie naar de zee en bent op zoek naar een Vakantiehuisje in Westkapelle? Dan bent u bij de Joossesweg 65 aan het goede adres!

Huisje huren Westkapelle

Onze ruime bungalow biedt ruimte aan zes personen. Doordat er drie losse slaapkamers zijn is het ook mogelijk om met een reisgezelschap bij ons te verblijven. De bungalow is gelegen op 5 minuten vanaf het strand en vlakbij het dorpje Westkapelle. Westkapelle is het een typisch Zeeuws dorp en een ware trekpleister voor toeristen. Met zijn iconische vuurtoren en de karakteristieke huizen met oranje daken weet Westkapelle je echt het vakantiegevoel te bezorgen! 

Onze bungalow is gelegen op het bungalowpark de Joossesweg. Dit ligt op fietsafstand tussen de dorpen Westkapelle en Zoutelande in. Vlabkij het het meer ‘De Kreek’. Dit meer is van orgiene een dode arm van de Noordzee en biedt een erg mooie wandelroute met veel natuur. 

Huis aan het strand

Door de unieke ligging van onze bungalow ben je binnen 5 minuten (loop afstand) op het strand van de Joossesweg. Ook een strandwandeling naar Westkapelle of Zoutelande is goed te doen. Als u even wilt uitrusten kunt u immers terecht bij 1 van de vele strandpaviljoenen. 

De prijs van uw verblijf

De prijzen voor uw verblijf aan de Joossesweg 65 varieren logischerwijs afhankelijk van de periode dat u ons bezoekt en met hoeveel personen. Boekt u twee aaneengesloten weken, dan krijgt u €125 korting. Boekt u in de periode van Oktober t/m December? Dan geld er een korting van €50.

Warum unseren Bungalow wählen?

 • thumb Maartje Van de scheur
  juni 5, 2020

  Fijn & Fantastisch

  thumb ilse Lorier-van den Heuvel
  september 4, 2023

  thumb Rijk Janssen
  mei 13, 2023
 • Ein schönes Fleckchen um sich zu erholen, alles vorhanden was in der Beschreibung steht und noch mehr Annehmlichkeiten, der Strand nur paar Minuten zu Fuß entfernt, ruhig und "grün" gelegen und doch ist man schnell in den Städten. Wir freuen uns schon auf den nächsten Urlaub im Joossesweg 65 🙂

  thumb Sybille Puls
  mei 22, 2022


  War sehr schön !

  thumb Eckehard Vollendorf
  juni 5, 2021

  thumb R.o1ne official
  juli 5, 2021

 • Alles super und sehr schön.Wir haben uns wohlgefühlt 😊

  thumb Tatjana Hadem
  september 5, 2021

Beschikbaarheid

Bungalowpark de joossesweg
Bungalowpark de joossesweg
Vakantiebungalow Joossesweg 65, Westkapelle / Zoutelande- Het achteraanzicht
Vakantiebungalow Joossesweg 65, Westkapelle / Zoutelande- Het achteraanzicht