Joossesweg, Westkapelle

Gelegen op een van de meeste westelijke punten  van Nederland tussen de twee gezellige dorpen Westkapelle en Zoutelande vindt u bungalowpark de Joossesweg.

De Joossesweg is een vakantiepark wat bestaat uit woningen die vrijwel allemaal in particulier beheer zijn. Hierdoor ervaart u een verblijf op het bungalowpark echt als een thuis weg van huis, dit in tegenstelling tot de vaak masaale vakantieparken die Nederland rijk is.

Faciliteiten Joossesweg

Ondanks dit is het bungalowpark wel van alle gemakken voorzien. Zo vindt u op het bungalow 2 supermarkten, diverse strandpaviljoens en een winkel voor hengelsportartikelen.

Oplaadpunten electrische auto Joossesweg

Zelfs een bezoek met uw EV is geen probleem! Het bungalowpark beschikt namelijk over 2 openbare laadplekken. Deze zijn 24/7 toegankelijk bij de ingang van het bungalowpark.

Plaatsen in de omgeving

Zoals gezegd ligt het bungalowpark tussen Westkapelle en Zoutelande in. Deze dorpen zijn eenvoudig bereikbaar met de auto, maar ook een wandeling of fietstocht is mogelijk naar deze 2 dichtbij gelegen dorpen.

Ook een bezoek aan Domburg is mogelijk, via een mooie panoramaroute over de dijk van Westkapelle is de reis al een beleving opzichzelf!

Joossesweg 65

Een verblijf aan de Joossesweg is dus echt als thuiskomen. Meer informatie over hoe de Joossesweg 65 u dit kan bieden? Klik dan op de knop hieronder:

Enthousiast geworden?

Reserveer dan nu uw verblijf!