Die seite auf Deutsch?

Informatie

Vakantie in Zeeland

Wat te doen op Walcheren?

Op vakantie in Nederland en dan vooral natuurlijk in Zeeland, helemaal terug van weg geweest! En wij begrijpen dat wel, want Nederland heeft zoveel moois te bieden.

Zo kan u door de voordelige ligging van de Joossesweg alle kanten op! Een bezoek aan Westkapelle, Zoutelande of Vlissingen is binnen handbereik en zelf naar een plaats als Antwerpen is goed te doen!

Shopvakantie

Misschien niet het meest voor de handliggende maar ook de shop-a-holic kan zich vermaken in Zeeland! Met veel grote steden die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de Joossesweg is er keuze genoeg!

Sight Seeing

Door de ligging van de Joossesweg zijn steden zoals: Middelburg, Vlissgelingen, Domburg, Zoutelande, Goes etc. allemaal in korte tijd te bereiken met de auto!

Belgie

Wilt u is een keer een dagje uit? Dan kan u er ook voor kiezen voor de tunnel bij Terneuzen de oversteek te maken. Zo staat u ook met niet al te lange reistijd zo in een Belgische stad als Gent, Brugge of Antwerpen.

Een actieve vakantie?

Ook voor de fiets / wandel liefhebbers zijn er vele routes af te leggen in Zeeland! Kijkt u hier eens voor op de site van de VVV Zeeland.

Fietsen & wandelen

Door de mooie ligging van onze bungalow, vlakbij het strand, de duinen en het bosgebied leent een verblijf aan de Joossesweg 65 zich uitermate goed om regelmatig op stap te gaan met de fiets of te voet.

Laat u verassen door de mooie omgeving die Zeeland te bieden heeft!

Op vakantie met uw kinderen?

Zeeland, de provincie van Nederland waar zon, zee & het strand samenkomen. Bij uitstek DE vakantiebestemming in Nederland voor wanneer u met uw kinderen op vakantie gaat!

Strand

Niet alleen in de zomer is het mooi om naar het strand te gaan. Ook buiten het seizoen om is het heerlijk om lekker uit te waaien op het strand van de Joossesweg!

Ook zijn de stranden van Domburg & Zoutelande binnen handbereik! Een keer niet zoon zin in het strand? Maak dan is een wandeling langs de boulevard van Vlissingen!

 

Een culinaire vakantie?

Zeeland heeft een hoop moois te bieden! Zo kan de mosselliefhebber/visliefhebber bij vrijwel elk restaurant goed terecht. Maar ook voor andere smaken is er genoeg keuze, zo ook in de omgeving de Joossesweg!

Restaurants

In de omgeving zijn veel goede restaurants te vinden waar je gezellig avondvullend kan eten.  Ga bijvoorbeeld eens naar 1 van de vele strandpaviljoens met prachtig uitzicht op de zee tijdens uw lunch of diner!

Restaurants Westkapelle: 

Strandpaviljoens

Laatse nieuws Joossesweg 65:

Zomervakantie in Zeeland

De actuele beschikbaarheid voor een verblijf aan de Joossesweg, Westkapelle.

Tuinrenovatie

Wij hebben recent (voorjaar 2020) een nieuwe tuinset aangeschaft.

€50 korting

Boekt u een verblijf aan de Joossesweg 65 in de periode van oktober tot en met december (2020) dan krijgt u 50 euro korting per boeking! Lees verder voor de voorwaarde.

Slaapkamers compleet vernieuwd!

Recent (10/2019) hebben wij alle 3 de slaapkamers gerenoveerd.

Urlaub im Ferienhaus Zoutelande

Sie suchen eine Ferienwohnung oder ein Ferienhaus in Zoutelande? Der Joossesweg liegt 5 Minuten von der Küstenstadt entfernt und ist ideal für einen Urlaub in der Zoutelande!

Woonkamer compleet vernieuwd!

Voorzien van een nieuw plafond en houten muren is de bungalow erg opgefrist en weer helemaal up – to – date om weer jaren mee te gaan. Ook heeft de schijdingsmuur die voorheen de woon en eetkamer scheidde plaats gemaakt voor een ruimere moderne eethoek.

Online reserveren

Vanaf nu is het ook mogelijk uw verblijf aan de Joossesweg 65 te reserveren via internet.

Voor zon moet je in Zeeland zijn!

Voor zon moet je in Zeeland zijn!

Vakantie in Zeeland: Wat te doen op Walcheren?

Wat valt er allemaal te doen op bungalowpark de Joossesweg? Lees het hier!

Schoolvakanties 2020

De data voor de schoolvakanties in Nederland in 2020.

Uw bedrijf hier?

Neem contact op met info@joossesweg65.nl voor de mogelijkheden

Last-minute =  €50 korting

17 Oktober tot en met 24 oktober nog beschikbaar