Die seite auf Deutsch?

Informatie

Vakantie in Zeeland

Wat te doen op Walcheren?

Op vakantie in Nederland en dan vooral natuurlijk in Zeeland, helemaal terug van weg geweest! En wij begrijpen dat wel, want Nederland heeft zoveel moois te bieden.

Zo kan u door de voordelige ligging van de Joossesweg alle kanten op! Een bezoek aan Westkapelle, Zoutelande of Vlissingen is binnen handbereik en zelf naar een plaats als Antwerpen is goed te doen!

Shoppen in Zeeland

Misschien niet het meest voor de handliggende maar ook de shop-a-holic kan zich vermaken in Zeeland! Met veel grote steden die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de Joossesweg is er keuze genoeg!

Door de ligging van de Joossesweg zijn steden zoals: Middelburg, Vlissingen, Domburg, Zoutelande, Goes etc. allemaal in korte tijd te bereiken met de auto!

Wilt u is een keer een dagje uit? Dan kan u er ook voor kiezen voor de tunnel bij Terneuzen de oversteek te maken. Zo staat u ook met niet al te lange reistijd zo in een Belgische stad als Gent, Brugge of Antwerpen.

Fietsen in Zeeland

Ook voor de fiets / wandel liefhebbers zijn er vele routes af te leggen in Zeeland! 

Door de mooie ligging van onze bungalow, vlakbij het strand, de duinen en het bosgebied leent een verblijf aan de Joossesweg 65 zich uitermate goed om regelmatig op stap te gaan met de fiets of te voet.

Laat u verassen door de mooie omgeving die Zeeland te bieden heeft!

Een fiets huren in Westkapelle kan gemakkelijk en snel online bij Rijwielshop Westkapelle. Klik hier voor meer informatie.

Strandvakantie in Zeeland

Zeeland, de provincie van Nederland waar zon, zee & het strand samenkomen. Bij uitstek DE vakantiebestemming in Nederland voor wanneer u met uw kinderen op vakantie gaat!

Niet alleen in de zomer is het mooi om naar het strand te gaan. Ook buiten het seizoen om is het heerlijk om lekker uit te waaien op het strand van de Joossesweg!

Ook zijn de stranden van Domburg & Zoutelande binnen handbereik! Een keer niet zoon zin in het strand? Maak dan is een wandeling langs de boulevard van Vlissingen!

Een culinaire vakantie?

Zeeland heeft een hoop moois te bieden! Zo kan de mosselliefhebber/visliefhebber bij vrijwel elk restaurant goed terecht. Maar ook voor andere smaken is er genoeg keuze, zo ook in de omgeving de Joossesweg!

In de omgeving zijn veel goede restaurants te vinden waar je gezellig avondvullend kan eten.  Ga bijvoorbeeld eens naar 1 van de vele strandpaviljoens met prachtig uitzicht op de zee tijdens uw lunch of diner!

Restaurants Westkapelle: 

Strandpaviljoens Joossesweg:

 

Fiets huren Westkapelle

Wanneer u een fiets wilt huren in de omgeving van Westkapelle bent u bij rijwielshop Westkapelle aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze in: e-bikes, stadsfietsen, tandems, bakfietsen en kinderfietsen. Door ons ruime aanbod kunnen we u vrijwel altijd een fiets aanbieden in uw maat!

Uw bedrijf hier?

Neem contact op met info@joossesweg65.nl voor de mogelijkheden

Laatse nieuws Joossesweg 65:

Uw verblijf reserveren voor 2024

Het is vanaf nu mogelijk om uw verblijf voor 2023 te reserveren in onze bungalow Joossesweg 65.

Verbouwing: woonkamer

Voorzien van een nieuw plafond en houten muren is de bungalow erg opgefrist en weer helemaal up – to – date om weer jaren mee te gaan.

Vakantiehuis Joossesweg online reserveren

Vanaf nu is het ook mogelijk uw verblijf aan de Joossesweg 65 te reserveren via internet.

Voor zon moet je in Zeeland zijn!

Voor zon moet je in Zeeland zijn!

Huisje huren Joossesweg Westkapelle

Gelegen op een van de meeste westelijke punten van Nederland tussen de twee gezellige dorpen Westkapelle en Zoutelande vindt u bungalowpark de Joossesweg.

€50 Eindejaarskorting

Wilt u gebruik maken van €50 korting op uw verblijf? Dit kan wanneer u in de periode van Oktober t/m December reserveert.

Website & Facebook

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Vakantiebungalow Joos sesweg 65 vanaf vandaag beschikt over een website & een Facebook.

Bungalowpark Joossesweg vanuit de lucht

Bericht Bungalowpark de Joossesweg vanuit de luchtHet unieke aan onze bungalow Joossesweg 65 Is dat deze gelegen is op slechts 5 minuten van het strand van de Joossesweg.  Hierdoor is een bezoek aan het strand iets wat je gemakkelijk meerdere malen...

Toeristen trekken massaal naar Zoutelande!

Nog geen vakantiebestemming deze zomer? Geen zorgen. Nederland is namelijk een nieuwe toeristische trekpleister rijker: het Zeeuwse Zoutelande.

Verbouwing: slaapkamers

Recent (10/2019) hebben wij alle 3 de slaapkamers gerenoveerd.