Die seite auf Deutsch?

Informatie

Wat te doen op Walcheren?

Op vakantie in Nederland, helemaal terug van weg geweest! En wij begrijpen dat wel, want Nederland heeft zoveel moois te bieden. 

Zo kan u door de voordelige ligging van de Joossesweg alle kanten op! Een bezoek aan Westkapelle, Zoutelande of Vlissingen is binnen handbereik en zelf naar een plaats als Antwerpen is goed te doen!

De Joossesweg

Het bungalowpark Joossesweg heeft zelf enkele faciliteiten te bieden, namelijk:

De Joossesweg

Gelegen tussen de twee badplaatsen: Zoutelande & Westkapelle vindt u het bungalowpark waarop onze bungalow zich bevindt.

Het bungalowpark is voorzien van diverse faciliteiten, zo kan u bijvoorbeeld elke ochtend verse broodjes halen bij 1 van de 2 supermarkten, voor het echte vakantiegevoel!

Ook vindt u op het bungalowpark sportviswinkel Zuiderduin. Hier kan u terecht voor zowel zoet als zoutwater sportvis benodigdheden.

Door de voordelige ligging van het park, namelijk aan het strand. Bent u binnen enkele minuten lopen aan het strand!

Aan dit strand vindt u diverse strandpaviljoenen waar u lekker een hapje kan eten.

Een actieve vakantie?

Ook voor de fiets / wandel liefhebbers zijn er vele routes af te leggen! Kijkt u hier eens voor op de site van de VVV Zeeland.

Fietsen & wandelen

Door de mooie ligging van onze bungalow, vlakbij het strand, de duinen en het bosgebied leent een verblijf aan de Joossesweg 65 zich uitermate goed om regelmatig op stap te gaan met de fiets of te voet.

Laat u verassen door de mooie omgeving die Zeeland te bieden heeft!

Op vakantie met uw kinderen?

Zo ook tijdens uw verblijf aan de Joossesweg 65. Zo is de bungalow uitermate geschikt voor een verblijf met uw kinderen, met het strand op 5 minuten afstand.

Strand

Niet alleen in de zomer is het mooi om naar het strand te gaan. Ook buiten het seizoen om is het heerlijk om lekker uit te waaien op het strand van de Joossesweg!

Ook zijn de stranden van Domburg & Zoutelande binnen handbereik! Een keer niet zoon zin in het strand? Maak dan is een wandeling langs de boulevard van Vlissingen!

 

Shopvakantie

Misschien niet het meest voor de handliggende maar ook de shop-a-holic kan zich vermaken in Zeeland! Met veel grote steden die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de Joossesweg is er keuze genoeg!

Sight Seeing

Door de ligging van de Joossesweg zijn steden zoals: Middelburg, Vlissgelingen, Domburg, Zoutelande, Goes etc. allemaal in korte tijd te bereiken met de auto!

Belgie

Wilt u is een keer een dagje uit? Dan kan u er ook voor kiezen voor de tunnel bij Terneuzen de oversteek te maken. Zo staat u ook met niet al te lange reistijd zo in een Belgische stad als Gent, Brugge of Antwerpen.

Een culinaire vakantie?

Zeeland heeft een hoop moois te bieden! Zo kan de mosselliefhebber/visliefhebber bij vrijwel elk restaurant goed terecht. Maar ook voor andere smaken is er genoeg keuze, zo ook in de omgeving de Joossesweg!

Restaurants

In de omgeving zijn veel goede restaurants te vinden waar je gezellig avondvullend kan eten.  Ga bijvoorbeeld eens naar 1 van de vele strandpaviljoens met prachtig uitzicht op de zee tijdens uw lunch of diner!

Restaurants Westkapelle: 

Strandpaviljoens

Zoutelande.info

U kunt ons vanaf nu ook vinden op de site: zoutelande.info Hier zijn wij te vinden onder deze link Dit om meer bezoekers te genereren voor onze website en meer bekendheid te creëren voor onze vakantiebungalow.   Met deze advertentie zijn wij de eerste...

Verbouwing woonkamer

Voorzien van een nieuw plafond en houten muren is de bungalow erg opgefrist en weer helemaal up - to - date om weer jaren mee te gaan. Ook heeft de schijdingsmuur die voorheen de woon en eetkamer scheidde plaats gemaakt voor een ruimere moderne eethoek. Door deze...

Schoolvakanties 2019 – Nederland

Schoolvakanties 2019 Regio Van Tot Weeknummer Kerstvakantie 2018 Heel Nederland 22 dec 2018 6 jan 2019 52 t/m 1 Voorjaarsvakantie 2019 Noord 16 feb 2019 24 feb 2019 8 Voorjaarsvakantie 2019  Midden en Zuid 23 feb 2019 3 mrt 2019 9 Meivakantie 2019  Heel Nederland 27...

2 Weken = €75 korting

Informatie Acties & kortingen2 weken korting Bij het boeken van twee aaneengesloten weken 75euro / per boeking Voorwaarden: Wordt verrekend op de factuur Na boeking ontvangt u direct de korting Alleen geldig bij twee aaneengesloten weken Voor zowel nieuwe als...

Voorjaarsvakantie, al vanaf 405 euro!

Informatie Voorjaarsvakantie, al vanaf 405 euro!Even lekker er tussenuit in de voorjaarsvakantie, met uw gezin of partner? Laat u verassen door een verblijf aan Vakantiebungalow Joossesweg 65 en ontdek wat Zeeland u allemaal te bieden heeft!Enthousiast geworden?...

Last minute korting voor de laatste week van september

Nog even genieten van de laatste weken van de zomer? Boek nu en krijg tot wel 65 euro korting op uw verblijf in de laatste week van september aan de Joossesweg 65 te Westkapelle!*   Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.       *De korting...

2 Wochen rabatt

Informationen Rabatt & Promotion2 Wochen rabatt Bei Buchung von zwei aufeinander folgenden Wochen 75euro/ pro Buchung Bedingungen: Wird auf der Rechnung verrechnet Nach der Buchung erhalten Sie sofort den Rabatt Nur zwei aufeinander folgende Wochen gültig Für neue...

Website & Facebook

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Vakantiebungalow Joos sesweg 65 vanaf vandaag beschikt over een website & een Facebook. Via deze website & Facebook willen wij ons klantenbestand vergroten en het makkelijker maken voor nieuwe en huidige klanten om bij...

Wat te doen op Walcheren?

Wat valt er allemaal te doen op bungalowpark de Joossesweg? Lees het hier!

Voor zon moet je in Zeeland zijn!

Voor zon moet je in Zeeland zijn!

Uw bedrijf hier?

Neem contact op met info@joossesweg65.nl voor de mogelijkheden

Enthousiast geworden?

Reserveer dan nu uw verblijf!